Asejoin Cosmetic

Ügyfél
Amera

Szolgáltatások
Webdizájn, Webshop készítés

Év
2023

Weboldal

www.aseojin-cosmetic.com

Nagy örömmel mutatom be legújabb projektomet, amelyet ASEO JIN néven ismert luxus kozmetikai webshop készítésére hoztam létre. 

 Mint webdesigner és fejlesztő, Münchenti ügyfelem igényeinek figyelembevételével terveztem és fejlesztettem ezt a letisztult és elegáns webshopot, mely angol és német nyelven is elérhető.

 A projekt célja egy olyan online platform létrehozása volt, ahol a kiváló minőségű kozmetikai termékek könnyen elérhetőek és megvásárolhatóak. A felhasználóbarát dizájn és az egyszerű navigáció segít abban, hogy a látogatók könnyedén böngészhessék a termékeket és zavartalanul vásárolhassanak. Az egyedi dizájn elemei és a letisztult grafika összehangolása kiemeli a luxust és minőséget, amit az aseojin-cosmetic.com kínál.

A reszponzív webdesign biztosítja, hogy a felhasználók bármilyen eszközről, legyen az asztali számítógép, tablet vagy mobiltelefon, élvezhessék a webshopot. Az együttműködés Müncheni ügyfelemmel kiváló volt, és örömmel dolgoztam együtt az ő elképzeléseivel, hogy egy olyan webshopot hozzak létre, amely magas szintű funkcionalitást és esztétikát kínál a látogatóknak.

Nézd meg aseojin-cosmetic.com webshopot és fedezd fel a kifinomult kozmetikai termékeket.

 Köszönöm, hogy lehetőségem volt részt venni ebben a különleges projekten, és várom a jövőbeni izgalmas együttműködéseket! 

Még több Projekt

Fiber Solar Napelem

Google kampány hirdetéskezelés, Facebook hirdetéskezelés, Social Média tartalom gyártás/szövegírás