Nemzeti Dohánybolt Kereső

Ügyfél
Szirák Dohány Bt.

Szolgáltatások
Weboldal készítés, Weboldal dizájn, Arculattervezés, Szövegírás, Google kereső kampány

Év
2023

Weboldal

www.dohanyboltkereso.hu

A Nemzeti Dohánybolt Kereső weboldal egy számomra nagyon izgalmas projektként indult útjára. A teljesen elkészült honlapon lehetőség lesz majd rákeresni Magyarország összes dohányboltjára és megtervezni az adott tartózkodási helytől a legközelebbi dohánybolthoz vezető legrövidebb útvonalat.

A Nemzeti Dohánybolt Kereső egy olyan többfunkciós honlap, amely alkalmas dohányboltok keresésére, valamint a saját dohányboltod hirdetésére, amelyre ösztönzésül szolgál az oldal alján lévő kérdőív kitöltésének és beküldésének lehetősége is. Mindezeken felül lehetőséged adódik bármilyen hirdetésed elhelyezésére is, amelyre az oldal felső bannerja nyújt lehetőséget. A bal oldalon lévő navigáció segítséget nyújt az oldalon belüli tartalom gyors áttekintésére, valamint a gyors továbblépésre is.

A természetesen reszponzív felépítésű honlap letisztult, és komolyságot sugároz. Amennyiben lejjebb görgetsz, lehetőséged adódik megtekinteni a Nemzeti Dohánybolt Kereső oldalról egy videót is.

Még több Projekt

Fiber Solar Napelem

Google kampány hirdetéskezelés, Facebook hirdetéskezelés, Social Média tartalom gyártás/szövegírás

Mosontelecom

MosonTelecom System

Weboldal karbantartás/készítés Webshop kezelés, Google Smart Shopping kampány hirdetéskezelés, Social Media Management, Cikkírás