Fiber Solar Napelem

Ügyfél
FiberSolar Kft.

Szolgáltatások
Google kampány hirdetéskezelés, Facebook hirdetéskezelés, Social Média tartalom gyártás/szövegírás

Év
2023-

Linkek

www.fibersolar.hu

Facebook

Tiktok

Termék: Tartalomkészítés és kampánykezelés a FiberSolar Kft. számára

Projekt bemutatás:

Célom az, hogy segítsek a FiberSolar Kft-nek kiterjeszteni online jelenlétét, növeljem a márkájuk ismertségét és generáljak minél több érdeklődést és üzleti lehetőséget a napelemes megoldásaik számára.

A projekt három fő részből áll:

 • Tartalomkészítés Facebookon és Tiktokon
 • Google kampánykezelés
 • Facebook kampánykezelés
    Napelem Tiktok Posztok

    Tartalomkészítés Facebookon és Tiktokon:


    Az első részben arra összpontosítok, hogy minőségi és vonzó tartalmakat hozzak létre a fibersolar.hu számára a Facebook és Tiktok platformokon. Célom az, hogy információt és tudatosságot terjesszek a napenergia használatának előnyeiről, valamint bemutassam a fibersolar.hu termékeit és szolgáltatásait. Inspiráló és hasznos tartalmakkal szeretnék szolgálni az érdeklődőknek és követőknek, hogy segítsek nekik megtalálni a számukra legmegfelelőbb napelemes megoldásokat.

    Google kampánykezelés:


    A második részben a Google Ads platformot használom fel, hogy hatékony reklámkampányokat hozzak létre a fibersolar.hu számára. Ezzel lehetőséget teremtek arra, hogy a fibersolar.hu elérje azokat a potenciális ügyfeleket, akik aktívan keresnek napelemes megoldásokat vagy érdeklődnek a megújuló energiaforrások iránt. Személyre szabott hirdetéseket és kulcsszavakat használok, hogy a fibersolar.hu megjelenjen a releváns keresési eredményekben, és növelem a weboldal forgalmát és a konverziókat.

    Facebook kampánykezelés:


    A harmadik részben a Facebook hirdetési platformot használom a fibersolar.hu kampánykezelésére. Itt célzott hirdetéseket készítek, hogy a fibersolar.hu szolgáltatásai és termékei eljussanak a megfelelő közönséghez. Űrlapokat készítek amelyek kitöltésével felmérjük az igényeket és elérhetőségekre teszünk szert. Az egyedi célcsoportok alapján pontosan meghatározom, hogy melyik demográfiai csoportnak szeretném célzottan bemutatni a fibersolar.hu-t.

    Eredmények:

    Az elvégzett tartalomkészítés és kampánykezelés eredményeként jelentős előrelépést értünk el a FiberSolar számára. Az eredmények a következők:

    Növeltük a FiberSolar márkájának ismertségét a közösségi média platformokon, ahol inspiráló tartalmakkal és hasznos információkkal értük el a célközönséget.

    Növekedést tapasztaltunk a weboldal forgalmában a Google Ads kampányok révén, amelyek célzott hirdetésekkel juttatják el a fibersolar.hu-t azokhoz, akik aktívan keresnek napelemes megoldásokat.

    Növeltük a konverziókat és az üzleti lehetőségeket a Facebook hirdetések segítségével, amelyek célzottan mutatják be a fibersolar.hu szolgáltatásait és termékeit a megfelelő demográfiai csoportoknak.

     Ezen eredmények eléréséhez folyamatos figyelemmel kísérjük és optimalizáljuk a tartalmakat és kampányokat, hogy a fibersolar.hu a lehető legjobb eredményeket érje el online jelenlétük növelése és üzleti céljaik elérése érdekében.

     Még több Projekt

     Mosontelecom

     MosonTelecom System

     Weboldal karbantartás/készítés Webshop kezelés, Google Smart Shopping kampány hirdetéskezelés, Social Media Management, Cikkírás