Logó Tervezés

Ügyfél:

Omaya Zeidan jogász

Services
Logó tervezés

Év
2023

Egy izraeli jogász, Omaya Zeidan számára készítettem logót, aki angol, héber és arab nyelven dolgozik. A logótervezés során kiemelt figyelmet fordítottam a sokszínűségre és a jogász tevékenységének sokoldalúságára. A logó háttere beton textúra, hogy egyedülálló és tartós benyomást keltsen.

A projekt során a következő fő elemekre összpontosítottam:

  1. Nyelvi sokszínűség: A logó három különböző nyelven, angol, héber és arab nyelven, tartalmazza ügyfelem nevét és foglalkozását. Ez hangsúlyozza Omaya többnyelvűségét és az ügyfelek különböző kultúráival való kapcsolatát.
  2. Beton textúra: A beton mintázat a tartósság és a stabilitás szimbóluma, ami az ügyfelem szakmai hozzáállását és megbízhatóságát hangsúlyozza.
  3. Személyre szabottság: A logó tervezése során Omaya személyiségét és egyedi stílusát is figyelembe vettem, hogy a végeredmény teljesen az övé legyen.

Együttműködés élménye: A projekt során való együttműködés igazi öröm volt, és büszkék vagyunk az elért eredményre. Omaya egyedi igényeinek és elképzeléseinek figyelembevétele kulcsfontosságú volt a projekt sikeréhez.

Hálás vagyok hogy részt vehettem ebben a projektben, és várom a további együttműködési lehetőséget mely a névjegykártya és további arculati elemek kidolgozása lesz, ezzel is hozzájárulva brandjének erősítéséhez és sikerességéhez.

Még több Projekt

Fiber Solar Napelem

Google kampány hirdetéskezelés, Facebook hirdetéskezelés, Social Média tartalom gyártás/szövegírás