Azért vagyok itt hogy segítsek

Növekedj & tűnj ki a tömegből

Weboldal Készítés

Egy igazán sikeres cég számára elengedhetetlen a jól struktúrált online jelenlét, melynek alapköve egy felhasználóbarát weboldal, egy forgalomnövelő webáruház, vagy egy komplex egyedi fejlesztésű platform. Webfejlesztés szolgáltatásaink lehetőséget biztosítanak számodra arra, hogy a potenciális érdeklődőid felé megfelelően közvetítsd azt a minőséget, amelyet a vállalkozásod képvisel….

Webshop készítés

Ma már ott tartunk, hogy webáruház nélkül szinte egy kereskedelmi vállalkozásból sem lehet kihozni a maximumot. Ne szabj határt céged növekedésének, érj el új potenciális vevőket online! Olyan komplex, egyedi webshopot biztosítunk számodra, amely hatékonyan támogatja bevételed növekedését.

Vállalkozásod sikerességét ma már jelentős részben meghatározza a weboldalad. Több, mint egy “online névjegy”, hiszen a potenciális érdeklődőid nagy része a weboldaladon keresztül talál rá a szolgáltatásodra. Olyan egyedi weboldalt készítünk ami elköteleződést vált ki a látogatóból és képes az ügyfelek megszólítására.

Applikáció Fejlesztés

Egyedi iOS és Android alkalmazások tervezése és fejlesztése több éves tapasztalattal. A kiváló minőségű alkalmazások megfelelnek üzleti céljaiknak, és segítenek versenyképesek maradni a mai digitális piacon. 

Applikáció fejlesztés menete:

Az alkalmazáskészítés, más néven alkalmazásfejlesztés, egy adott platformra vagy eszközre, például asztali számítógépekre, mobileszközökre vagy webböngészőkre szánt szoftveralkalmazások létrehozásának folyamata. Az alkalmazásfejlesztés programozási nyelvek, fejlesztési eszközök és módszertanok kombinációját foglalja magában.

Az alkalmazásfejlesztési folyamat jellemzően több szakaszból áll, mint például a tervezés, a dizájn, a kódolás, a tesztelés és a telepítés. A tervezési szakaszban a projektcsapat meghatározza az alkalmazás célkitűzéseit, jellemzőit és követelményeit, és projekttervet készít, amely felvázolja a fejlesztési folyamatot és az ütemtervet. A tervezési szakaszban elkészül az alkalmazás felhasználói felülete és felhasználói élménye (UI/UX), valamint az adatbázis sémája és az alkalmazás architektúrája.

A kódolási szakaszban az alkalmazás tényleges kódja különböző programozási nyelvek és fejlesztési eszközök segítségével készül el. A kódot ezután a tesztelési szakaszban tesztelik és hibakereséssel ellenőrzik, hogy az megfelelően működjön és hibátlan legyen. Miután az alkalmazást teljes mértékben tesztelték és jóváhagyták, az alkalmazást a célplatformra vagy -eszközre telepítik.

ecommerce

Az elektronikus kereskedelem jelentése vagy e-commerce jelentése nem más, termékek és szolgáltatások Interneten történő árusítását és értékesítését jelenti… 

ONLINE KERESKEDELEM JELENTÉSE

…Illetve a teljes értékesítés folyamatát, amelybe nem csak ezen termékek ajánlását és marketing eszközökkel való eladás ösztönzését, hanem a tranzakcióhoz szükséges adatok, pénzügyi feltételek ás vásárlóhoz való szállítás teljes megvalósítását.

Tehát potenciális vásárlóinknak nem csak felajánlani kell tudni a termékeinket hanem, azt el is juttatni számára. Ehhez szükség van jó és esetenként olcsó szállítási módok és fizetési opciók felajánlására. 

WEBÁRUHÁZ TERMÉK KATEGÓRIÁK

Amikor egy vásárlónk ellátogat boltunkba esetek igen nagy százalékában még nem biztosan, hogy tudja milyen terméket szeretne. 60-70%-ban csak érdeklődik és a számára a legjobb ár-érték arányban a lehető legjobb opciót szeretné kiválasztani. Ma már egy webáruháznak nem csak az a feladata, hogy felsorolja, hogy mit vehet meg egy webáruházban, a több ezer termék közül választani is kell tudni. A legfontosabb, hogy a termékeinket kategorizáljuk. Esetenként két szintű kategória megfelelő, de nagy termékszám esetén már 3 szint is kellhet, leginkább ha SEO szempontjait is és akár a felhasználó élményt is nézzük.

Technológia

A technológia kritikus szerepet játszik az alkalmazás- és webfejlesztés minden aspektusában, lehetővé téve a számunkra, hogy innovatív és vonzó digitális élményeket hozzanak létre, amelyek egyaránt megfelelnek a vállalkozások és a fogyasztók igényeinek.

marketing

Az online marketing célja a célközönség elérése és bevonása, a márkaismertség növelése, a forgalom növelése, a leadek generálása, és végső soron ezek vásárlóvá alakítása.

PPC Menedzsment

PPC egy Angol kifejezés, Pay Per Click. Magyarra fordítva Kattintás utáni fizetés. Mindez röviden azt jelenti hogy például Facebook, Google, Bing Yahoo hirdetési szolgáltatása után csak akkor kell fizetnünk, amikor egy felhasználó a hirdetési linkünkre kattintott…

Megjelenítés ingyenes, akárhányszor is történjen meg az.

GOOGLE ADS

Google Ads jelentése, ami nem más, mint az egyik legnépszerűbb Kereső Fizetett hirdetési felülete. Weboldalunkhoz itt tudjuk a leginkább szabni a hirdetési kampányunkat, legyen az

  • Szöveges
  • Kép vagy Video alapú
  • Display
  • Shopping vagy Termék alapú

hirdetés. Mindezeket ma már tényleg Google Ads szakértőkkel érdemes megtenni, azért mert akkora alap tudásra van szükség, ami kezdő felhasználók számára elsőre nagyon nehezének ígérkezhet. 

Tartalomgyártás

A tartalomkészítés végső célja, hogy értéket nyújtson a közönségnek, kapcsolatot alakítson ki velük, és végül elkötelezettséget, leadeket vagy értékesítést eredményezzen egy vállalkozás vagy szervezet számára…..

…A tartalomkészítés az eredeti, értékes és releváns tartalom létrehozásának folyamata, amelyet meg lehet osztani a célközönséggel. A tartalomkészítés célja a közönség oktatása, tájékoztatása, szórakoztatása vagy meggyőzése. A tartalom sokféle formát ölthet, például blogbejegyzéseket, cikkeket, közösségi médiafrissítéseket, videókat, podcastokat, infografikákat stb.

A tartalomkészítés több lépést foglal magában, beleértve a tervezést, a kutatást, az írást, a szerkesztést és a közzétételt. A tartalmat úgy kell megalkotni, hogy az megfeleljen a célközönség konkrét érdeklődési körének és igényeinek, és keresőmotorokra kell optimalizálni, ha online megosztásra szánják.

social Media menedzsment

A közösségi média menedzsment létfontosságú a vállalkozások és szervezetek számára minden méretben, mivel lehetővé teszi számukra a márkaismertség kiépítését, az ügyfélhűség elősegítését, a weboldalukra irányuló forgalom növelését, és végső soron az értékesítés és a bevétel növelését….

…A közösségi média menedzsment különböző tevékenységeket foglal magában, mint például a tartalom létrehozása és kurátori kezelése, a bejegyzések ütemezése és közzététele, a követőkkel és ügyfelekkel való kapcsolattartás, az analitika nyomon követése, valamint a megjegyzésekre és üzenetekre való reagálás.

A közösségi médiamenedzser feladata a szervezet céljaihoz, célközönségéhez és költségvetéséhez igazodó közösségi médiastratégia kialakítása. Emellett naprakésznek kell maradnia a legújabb közösségi médiatrendekkel és algoritmusokkal kapcsolatban, és folyamatosan módosítania kell a stratégiát és a tartalmat a maximális elkötelezettség és elérés biztosítása érdekében.

SEO

Az oldaladon végzett (on-page) SEO része a tartalom keresőoptimalizálása. Ez azt jelenti, hogy megpróbálunk olyan tartalmakat előállítani, amit a Google minél inkább szeretni fog, méghozzá azért, hogy minél előrébb soroljon minket a találati listában.

Minél előrébb szerepel egy tartalom, annál több látogatót fog hozni neked ingyen a Google, úgyhogy nem csoda, hogy az első helyekért általában öldöklő harc megy…

…A SEO jelentése, keresőoptimalizálás egy gyűjtő szó, mindent szegmenst lefed amely ezen a területen szükséges végrehajtani vagy megtenni, ahhoz, hogy weboldalunk egyáltalán megjelenjen egy kulcsszóra a Google keresőjében.

SEO ALAPJAI

A SEO nem más, mint megalkotni olyan webtartalmakat a weboldaladra amely nem egy, hanem akár több száz releváns kulcsszóra megjelenhet a keresőkben, mint potenciális találat.  A Google mellett van még számos más keresőmotor is (Bing, Yahoo vagy Ask, Yandex) amelyek piaci részesedése jóval kisebb mint az előzőé, de bizonyos tudomány területeken vagy országokban ezeket gyakrabban használják, mint például Magyarországon.

SEO nem más, mint a sok forgalmi forrás közül az organikus keresőkben találatot eredményezni, ezzel potenciális ügyfeleket szerezni vállalkozás számára. Általában elmondható, hogy az organikus és a direkt átkattintás a legértékesebb, mert az felhasználó legtöbbször pontosan tudja, hogy mit szeretne, így amikor a célzott keresése eredményeként ránk  talál, akkor az oldalunkon valószínűleg meg is találja azt. Így a visszafordulási arány itt jóval alacsonyabb, mint más forrásokból (pl. Facebook vagy Google Ads), ahol a felhasználó legtöbbször csak nézelődik és keresgél még. Majd később visszatér azokra a helyekre ahol a számára érdekes tartalom volt.

A SEO alapvetően „ingyenes’, csak érteni kell hozzá, azonban ez nem is olyan  egyszerű. Mivel a Google saját bevallása szerint is legalább 200 faktor alapján osztályozza a lapok sorrendjét, és ez a lista nem nyilvános, amit a szakértők hosszú idő alatt következtettek ki, mindenhonnan beszerzett információk illetve tesztelések alapján.

E-mail marketing

Az e-mail marketing a közvetlen marketing egyik formája, amely az ügyfelekkel és a potenciális ügyfelekkel e-mailben történő kommunikációt jelenti…

… Ez magában foglalja promóciós vagy információs e-mailek küldését olyan személyek célzott listájára, akik engedélyt adtak az ilyen e-mailek fogadására.

 

Az e-mail marketing számos célra használható, többek között a márkaismertség növelésére, leadek generálására, termékek vagy szolgáltatások népszerűsítésére és az ügyfélhűség erősítésére. A sikeres e-mail marketing kulcsa, hogy releváns és értékes tartalmat juttassunk el a címzettekhez, miközben tiszteletben tartjuk a címzettek magánéletét és preferenciáit.

 

A hatékony e-mail marketingkampányok jellemzően jól megfogalmazott tárgysorokat, vonzó tartalmat és egyértelmű cselekvésre való felhívást tartalmaznak. Emellett gyakran személyre szabottak és szegmentáltak, hogy a tartalom megfeleljen a címzett érdeklődési körének és igényeinek.

 

Az e-mail marketing hatékony és költséghatékony módja lehet a nagy közönség elérésének és az ügyfelekkel való kapcsolatépítésnek. Fontos azonban betartani az e-mail marketing legjobb gyakorlatait, mint például az e-mailek küldéséhez szükséges hozzájárulás beszerzése, a leiratkozás egyszerű módjának biztosítása és a spamküldés elkerülése.

Márkaépítés

Összességében a márkaépítés minden vállalkozás kritikus szempontja, amely segít az erős identitás kialakításában, az ügyfelek bizalmának kiépítésében, és végső soron a növekedés és a siker előmozdításában.

Webdizájn

A jó webdesignnak arra kell törekednie, hogy vizuálisan vonzó, funkcionális és felhasználóbarát webhelyet hozzon létre, amely hatékonyan közvetíti a közvetíteni kívánt üzenetet vagy információt.

A webdesign a weboldalak létrehozásának és tervezésének folyamata, beleértve az elrendezést, a struktúrát, a grafikát és a funkciókat. A hatékony webtervezésnek figyelembe kell vennie a felhasználói élményt, a hozzáférhetőséget és a keresőmotor-optimalizálást (SEO) annak érdekében, hogy a weboldal könnyen használható, vonzó és a keresési eredményekben látható legyen.

A webdesignnak számos aspektusa van, beleértve a színek, a betűtípusok, a képek és az elrendezés kiválasztását. Fontos figyelembe venni a felhasználói utat is, és azt, hogy a felhasználók hogyan navigálnak a weboldalon, hogy megtalálják a szükséges információkat. A reszponzív tervezés szintén fontos eleme a modern webdesignnak, mivel biztosítja, hogy a weboldalakat különböző eszközökön, többek között asztali számítógépeken, táblagépeken és okostelefonokon történő megtekintésre optimalizálják.

Felhasználói Élmény

Az UX azért fontos, mert jelentős hatással lehet a felhasználók elkötelezettségére, elégedettségére és lojalitására. A jól megtervezett felhasználói élmény segíthet egy terméknek kitűnni a zsúfolt piacon, megkülönböztetni azt a versenytársaktól, és növelheti a vásárlói hűséget….

A felhasználói élmény (UX) azt az általános élményt jelenti, amelyet a felhasználó egy termékkel, rendszerrel vagy szolgáltatással való interakció során tapasztal. Ez magában foglalja a felhasználói interakció minden aspektusát, beleértve a használhatóságot, a hozzáférhetőséget és az érzelmi reakciókat. A jó UX-tervezés olyan termékek létrehozására összpontosít, amelyek könnyen használhatóak, élvezetesek és hasznosak a felhasználó számára.

Az UX azért fontos, mert jelentős hatással lehet a felhasználók elkötelezettségére, elégedettségére és lojalitására. A jól megtervezett felhasználói élmény segíthet egy terméknek kitűnni a zsúfolt piacon, megkülönböztetni azt a versenytársaktól, és növelheti a vásárlói hűséget. Ezzel szemben a rossz felhasználói élmény frusztrációhoz, zavarba ejtéshez és a termék elhagyásához vezethet, ami végső soron árthat a vállalat eredményének.

Emellett az UX közvetlen hatással lehet a termék használhatóságára és hozzáférhetőségére. A jól megtervezett UX a felhasználók szélesebb köre, köztük a fogyatékkal élők számára is hozzáférhetőbbé teheti a terméket, míg a rossz UX akadályokat állíthat bizonyos felhasználók számára a belépés elé.

App dizájn

Az alkalmazástervezés és dizájn a sikeres szoftveralkalmazások létrehozásának kritikus szempontja. Egy jól megtervezett alkalmazás segíthet abban, hogy a felhasználóknak pozitív élményt nyújtson, ami a termék iránti nagyobb elkötelezettséghez és elfogadáshoz vezethet….

Az alkalmazástervezés egy szoftveralkalmazás, például egy mobilalkalmazás vagy asztali program felhasználói felületének és felhasználói élményének megtervezése. Ez magában foglalja egy vizuálisan vonzó és intuitív felület létrehozását, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen interakcióba lépjenek az alkalmazással, és elérjék a kívánt feladatokat.

Kreatív & Dizájn

Vizuálisan vonzó és az ügyfél céljait hatékonyan megvalósító tartalom létrehozása.

Stratégia

Az online marketingben a stratégia olyan cselekvési tervet jelent, amelynek célja, hogy egy vállalkozás vagy szervezet konkrét célokat érjen el a digitális csatornákon keresztül.

social Media stratégia

A közösségi médiastratégia néhány közös eleme lehet a célközönség demográfiai jellemzőinek meghatározása, tartalmi naptár készítése, a márka hangjának és hangnemének kialakítása, az elkötelezettségi mérőszámok nyomon követése, valamint válságkezelési terv felállítása negatív visszajelzések vagy viták esetére….

A közösségi médiastratégia egy cselekvési terv arra vonatkozóan, hogy egy vállalkozás vagy magánszemély hogyan fogja használni a közösségi médiaplatformokat marketing- vagy kommunikációs céljai eléréséhez. Ez magában foglalja a közösségi média hatékony használatának ütemtervét, beleértve azt, hogy mely platformokra összpontosítson, milyen típusú tartalmakat hozzon létre és osszon meg, milyen gyakran posztoljon, és hogyan mérje a sikert.

A jó közösségi médiastratégia figyelembe veszi a célközönséget, a szervezet céljait, a rendelkezésre álló erőforrásokat és a versenyhelyzetet. Elég rugalmasnak kell lennie ahhoz, hogy alkalmazkodni tudjon a piaci változásokhoz, ugyanakkor világos célkitűzésekkel és taktikákkal kell rendelkeznie, amelyeket következetesen végre lehet hajtani.

platform Stratégia

A platformstratégia alapvető eszköz azon vállalkozások számára, amelyek a digitális platformokat a vállalkozásuk növekedése, új ügyfelek elérése és a gyorsan fejlődő digitális piacon való versenyképesség megőrzése érdekében kívánják kihasználni….

A platformstratégia egy terv arra vonatkozóan, hogy egy vállalkozás vagy szervezet hogyan fog használni egy platformot vagy ökoszisztémát céljai eléréséhez. A platformok olyan digitális technológiák, amelyek lehetővé teszik a különböző csoportok számára az interakciót, az együttműködést és az értékcserét egymással. A platformok közé tartoznak például a közösségi médiahálózatok, az online piacterek és az operációs rendszerek.

digital audit

A digitális audit egy szervezet digitális eszközeinek átfogó felülvizsgálata és elemzése, beleértve a weboldalt, a közösségi média fiókokat, az online hirdetési kampányokat, az e-mail marketinget és más digitális csatornákat. A digitális audit célja, hogy értékelje a szervezet digitális jelenlétének hatékonyságát, és meghatározza a fejlesztendő területeket….

A digitális audit jellemzően a szervezet weboldalának alapos vizsgálatát foglalja magában, olyan tényezőket vizsgálva, mint a design, a funkcionalitás, a felhasználói élmény, a keresőmotor-optimalizálás és a tartalom minősége. Tartalmazhatja a szervezet közösségi médiajelenlétének elemzését is, olyan mérőszámokat vizsgálva, mint a bevonás, az elérés és a követők számának növekedése. Ezen túlmenően a digitális audit értékelheti a szervezet online hirdetési kampányait, e-mail marketing erőfeszítéseit és egyéb digitális csatornáit.

 

A digitális audit eredményei értékes betekintést nyújthatnak a szervezet digitális marketingtevékenységébe, kiemelve az erős és gyenge pontokat, és azonosítva a fejlesztési lehetőségeket. Az audit megállapításai alapján a szervezetek tervet dolgozhatnak ki digitális jelenlétük optimalizálására, marketingstratégiáik finomítására és általános teljesítményük javítására.

 

Összefoglalva, a digitális audit kritikus eszköz a digitális piacon versenyképesnek maradni kívánó szervezetek számára, amely átfogó áttekintést nyújt digitális eszközeikről, és segít azonosítani a növekedési és fejlesztési lehetőségeket.

Piackutatás

A piackutatásból nyert ismereteket a vállalkozások felhasználhatják új termékek vagy szolgáltatások kifejlesztésére, a marketingstratégiák finomítására és egyéb fontos üzleti döntések meghozatalára. Összességében a piackutatás kritikus szerepet játszik abban, hogy a vállalkozások megértsék ügyfeleiket és a piacot, amelyen tevékenykednek….

Adat betekintés

Az adatokkal kapcsolatos meglátások nélkülözhetetlenek azon szervezetek számára, amelyek adatvezérelt döntéseket kívánnak hozni, és versenyképesek akarnak maradni az adatvezérelt világban. A betekintések segíthetnek a szervezeteknek optimalizálni folyamataikat, javítani az ügyfélélményt, és új növekedési lehetőségeket azonosítani….

Az adatbecslések kihasználásával az egyének és a szervezetek versenyelőnyre tehetnek szert azáltal, hogy pontosabb és értelmesebb adatokon alapuló, megalapozottabb döntéseket hoznak.

Az adatokkal kapcsolatos meglátások az adatok elemzésével nyert értékes és hasznosítható információk. Az adatfelismerések az adatok elemzésével feltárt mintákon és trendeken alapulnak, amelyek segíthetnek az egyéneknek vagy szervezeteknek megalapozott döntéseket hozni és megfelelő lépéseket tenni.

Az adatfelismerések nem csupán nyers adatok, hanem az adatok olyan értelmezései, amelyek új ismereteket és megértést tárnak fel. Ezek a meglátások különböző módszerekkel nyerhetők, például statisztikai elemzéssel, adatbányászattal és gépi tanulási algoritmusokkal. Az adatok elemzésével az egyének és a szervezetek rejtett mintákat, kapcsolatokat és trendeket fedezhetnek fel, amelyek segítségével jobban megérthetik ügyfeleiket, műveleteiket és teljesítményüket.

Tartalom stratégia

A tartalomstratégia a szervezet céljaihoz és célkitűzéseihez igazodó tartalom létrehozásának, közzétételének és kezelésének stratégiai terve. Ez magában foglalja a tartalom létrehozására és terjesztésére vonatkozó átfogó megközelítés kidolgozását, amely támogatja a szervezet marketing-, kommunikációs és márkaépítési erőfeszítéseit….

A jó tartalomstratégia figyelembe veszi a célközönséget, a számukra rezonáló tartalomtípust, valamint a célközönség elérésében leghatékonyabb csatornákat és formátumokat. Figyelembe veszi továbbá a szervezet erőforrásait, költségvetését és márkaidentitását, hogy minden érintkezési ponton egységes és koherens tartalmi élményt teremtsen.

A tartalomstratégia néhány közös eleme lehet a tartalomnaptár kidolgozása, a kulcsfontosságú témák és témakörök meghatározása, a márka hangjának és hangnemének meghatározása, a tartalomirányítás és a munkafolyamatok kialakítása, valamint a teljesítmény mérése és optimalizálása.

Egy jól kivitelezett tartalomstratégia segíthet a szervezeteknek a márkaépítésben, az ügyfelek elkötelezettségének és hűségének növelésében, a gondolati vezető szerep megteremtésében, valamint a konverziók és az értékesítés ösztönzésében. Emellett segíthet a szervezeteknek versenyképesek maradni az egyre zsúfoltabb digitális piacon.