Lézeres szőrtelenítés Dunakeszi

Ügyfél
Bardócz Szalon

Szolgáltatások
Webdizájn, Weboldal készítés, Szövegírás

Év
2022

Weboldal

www.lezeresszortelenites-dunakeszi.hu

Verának én segítettem beindítani a vállalkozását, így napjainkban már az ő cége is rendelkezik internetes támogatási háttérrel. Ennek köszönhetően az érdeklődők őt is megismerhetik a szakmájában. Térbelileg is könnyebben (és gyorsan) eltalálhatnak hozzá, valamint időpontot is tudnak foglalni nála és munkatársainál. Az internet-felhasználók így már jobban megismerhetik Vera szolgáltatásainak egyediségét és sokrétűségét, melyeket így már igénybe is tudnak venni és tovább is ajánlhatják azokat. Vera weboldalának felépítésében és elkészítésében teljesen szabad kezet adott számomra, így az oldal szöveges tartalmát is jómagam alkottam meg. Mivel szeretem a figyelemfelkeltő képek alkalmazását, ezért éltem ezeknek a weboldalba történő beépítésének a lehetőségével is.


Vera mottójának ezt találtam írni: „NÉZZ KI CSODÁLATOSAN ÉS ÉREZD MAGAD MESÉSEN, MINT MINDIG”

Az oldal elején található Vera munkájának mottója, ami azonnal egy pozitív életérzést közvetít és próbálja az oldalon marasztalni a látogatót. A weboldal képei érzékiek, ezen felül csalogatóak is a látogató számára. Vera rövid bemutatkozása után rátérünk a cége szolgáltatásainak bemutatására, ami szintén az én szövegalkotási munkám. Mivel a korábbiakban projekt-asszisztensként is dolgoztam egy magánklinikán, így az ezen szolgáltatási szektorban szerzett tapasztalataimat  a honlap ezen részének szövegalkotásakor, valamint arculat-tervezésekor hasznosítottam.

Egy vállalkozásnál soha sem maradhat el a szalon vendégei véleményeinek ismertetése, mivel ezen visszajelzések emelik a cég szolgáltatásainak színvonaláról alkotott külső megítélési képet. A lábléc részét képezi a CTA (call to action): azaz az időpont- foglalásra való biztatás. A cég további aloldalain megtalálhatjuk a cég szolgáltatásainak részletes kibontakoztatását: az árlistát, a galériát, a csapatot és a szalon missziójáról szóló bekezdéseket.

Az alábbiakban látható az oldal monitor/laptop nézetben, illetve telefon/tablet nézetben is. Ezekben láthatóak lesznek az animációk, amelyek végig vonzzák a látogató tekintetét és ösztönzik arra, hogy tovább böngésszen az oldalon.

Örültem, hogy tudtam segíteni abban hogy valaki beindítsa vállalkozását és valóra váljanak az álmai *.*

Még több Projekt

Fiber Solar Napelem

Google kampány hirdetéskezelés, Facebook hirdetéskezelés, Social Média tartalom gyártás/szövegírás