Bezedekor

Ügyfél
Bézedekor Kft.

Szolgáltatások
Webdizájn, Weboldal készítés, Szövegírás

Év
2022

Weboldal

www.bezedekor.hu

A Bezedekor Kft. egy autófóliázó cég, amelynek én voltam szerencsés elkészíteni a weboldalát. Mivel az autós témák mindig is nagyon közel álltak a szívemhez, ezért ezt a projektemet is nagyon szerettem. A weblap főoldalának megtekintése során megragadja a tekintetünket egy feltűnően gyönyörű autó, ami alatt láthatjuk a cég szlogenjét: „Személyre szabott szolgáltatások, nálunk mindent megtalálsz! Szenvedélyünk a fóliázás”.

Ez a szlogen visszaköszön a logóban is amit szintén jómagam terveztem. Az oldal elején máris ráterelődik a figyelem az ajánlatkérés gombra, jobb oldalt pedig az összes elérhetőségre. További részletekért pedig a látogató elkezd legörgetni, az esztétikusan elhelyezett beúszó szövegek és képek pedig viszik tovább a tekintetet.

Majd láthatjuk a szolgáltatásokat, lejjebb olvashatunk a cégről és történetéről. Majd az elengedhetetlen „miért válassz minket” rész és az ügyfelek véleményei sem maradhatnak el, ezek természetes segítik a potenciális vásárlót a döntés megalapozásában. Továbbá egy figyelemfelhívó képpel buzdít az oldal arra, hogy a látogató megtekintse a Bezedekor munkáit. Ezt követően egy szintén bizalomépítő elem, a néhány szám és statisztika, azaz egy számláló, ami felsorolja az elvégzett projektek számát és az évek tapasztalatát és bármely egyéb dolgot amit fel szeretnénk tüntetni. Majd temrészetesen jön a blog rész, ami érdekes információkkal szolgálhat és organikusan is előre sorolja idővel az oldalunkat (SEO, ennek előnyeiről olvashatsz bővebben a szolgáltatásaim fülön). És végül, de nem utolsó sorban a lábléc részét képezi a mindig felvillanó „Új projekt? és ajánlatkérés” mező mely szintén a kapcsolatfelvételre bíztatja a látogatót. A többi oldalon pedig az előbbiekben felsorolt információk kerülnek kifejtésre.

A reszponzivitás elengedhetetlen, így fest mobilon az oldal!

Még több Projekt

Fiber Solar Napelem

Google kampány hirdetéskezelés, Facebook hirdetéskezelés, Social Média tartalom gyártás/szövegírás